Kokeshi Lisa

KOKESHI LISA こけしリサ

Succes is een kwestie van voorbereiding, gelegenheid én een klein beetje geluk.

Om gelukkig te zijn heeft een mens drie dingen nodig. Iemand om van te houden, iets om te doen en iets om van te dromen. Mijn droom is ‘de beste judoka van de wereld worden’ door harde resultaten te boeken volgens ‘de zachte weg’ van de oorspronkelijke judo-filosofie.

Ter voorbereiding op de grote internationale jeugdtoernooien in 2013 ben ik eind 2012 op trainingsstage in Japan geweest. Tijdens deze unieke gelegenheid heb ik kennis gemaakt met de magische cultuur van Kokeshi. Dit zijn traditionele handgemaakte Japanse houten poppetjes die voorspoed en geluk brengen.

Ik behaalde in 2013 op het EK, het WK en de EYOF respectievelijk een zilveren, een bronzen en een gouden medaille. Succes is inderdaad een kwestie van voorbereiding, gelegenheid én een klein beetje geluk.

De weg naar de Olympische Spelen van 2020 kan ik niet afleggen zonder de steun van mensen die in mij geloven.

Wilt u ook iemand een beetje geluk geven en mijn droom steunen?

De Kokeshi Lisa zijn te verkrijgbaar in 5 kleuren, rood, wit, blauw, roze en zwart.

De Kokeshi Lisa is verkrijgbaar in de Dojo en via een aantal verkooppunten waaronder:

  • Stichting Return
  • De Dojo
  • Photostique Maastricht

Stuur een berichtje voor meer info.