De marathon voor Lisa

19 maart 2013
Posted in Sponsor
19 maart 2013 redactie

Achter de schermen zijn er veel mensen die Lisa meehelpen haar droom waar te maken. Ze beleven ‘de weg’ mee en delen in de belevenissen. In vreugde en ook in verdriet. In topsport heeft de medaille twee kanten. Er zijn mensen die hun blijdschap uiten bij winst en graag het glas heffen. Er zijn ook mensen die altijd hun betrokkenheid tonen en echt helpen om doelen te bereiken. Deze mensen zijn onbetaalbaar en hebben een speciale plek in ons hart. Roger Perot gaat nog een stap verder, zelfs heel veel stappen, 42,2 KM op precies te zijn.

Op 7 april gaat Roger de marathon lopen in de stad waar hij gewoond en gewerkt heeft, Parijs. Nog niet eerder liep Roger de 42,2 km. Roger is een succesvol ondernemer en een doorzetter. Zijn marathon is ook voor het goede doel. Met zijn opgerichte stichting ‘100 % integraal’ wil hij iets betekenen voor de samenleving. Doelen die hij zelf kiest en er ook voor zorgt dat de middelen daar komen waar ze horen. 100% bij het doel. De stichting kiest ervoor om meerdere doelen te steunen waaronder een voor zieke kinderen met een laatste wens en een voor een jonge sporter met een olympische droom.

We hopen natuurlijk op een mooie opbrengst voor stichting 100% integraal. Dit initiatief is hartverwarmend, geweldig en geeft veel energie. De mentale winst is er al!

Klik hier voor de website van 100% integraal

, , , , , ,